• slider1
  • slider2
  • slider3
  • slider4
  • slider5

Rólunk

Cégünk tevékenysége több éves tapasztalatát ajánlja fel Önnek.

1989-ben alapított vállalkozás szalagfüggönyök forgalmazásával kezdte meg működését. A Termoszig-Poligon Kft. eredményes munkájának következtében a vállalat gyorsan növekedett, megalapozva bázisát egy igen széles működési területnek. A piac megkövetelte a másodlagos nyílászárókat gyártó és forgalmazó társaságtól a termékválaszték állandó fejlesztését, új piacok felkutatását, valamint a szervezet folyamatos korszerűsítését.

A cég 1992 óta gyártja és forgalmazza a szalagfüggönyöket, valamint a lengőajtókat. A Poligon Kft. 1998 óta látja el a francia Nergeco cég gyorskapuinak kizárólagos képviseletét.

A budapesti központú cég az ország egész területén forgalmazza termékeit.

Az általunk gyártott és forgalmazott szalagfüggöny és egyéb termék fajták az általános felhasználási területeken túl alkalmasak több szakma speciális igényeinek kielégítésére is. Ide tartoznak a hűtő- és fagyasztókamráknál alkalmazott fagyálló szalagok, az elektronikai és gyógyszergyártás területén használatos antisztatikus PVC szalagok, speciális kivitelű gyorskapuk a tisztaterek, illetve az élelmiszeripar követelményeinek (HACCP) megfelelve.

Energiamegtakarítást szolgáló szalagfüggöny gyártás

Küldje el nekünk igényeit és elküldjük Önnek megoldási javaslatunkat és árajánlatunkat maximálisan szem előtt tartva a gazdaságossági és műszaki szempontokat.

 

A POLIGON Kft által gyártott és forgalmazott hőfüggönyök a kiváló minőségű PVC szalagokból és táblákból készülnek, melyek nem tartalmazzák a betiltott és az egészségre káros DOP/DEHP lágyító adalékokat

 

térelválasztás