• slider1
  • slider2
  • slider3
  • slider4
  • slider5

Cégünkről

 

Cégünk a szalagfüggöny szakértője

Az általunk gyártott és forgalmazott szalagfüggöny és egyéb termék fajták az általános felhasználási területeken túl alkalmasak több szakma speciális igényeinek kielégítésére is. Ide tartoznak a hűtő- és fagyasztókamráknál alkalmazott fagyálló szalagok, az elektronikai és gyógyszergyártás területén használatos antisztatikus PVC szalagok, speciális kivitelű gyorskapuk a tisztaterek, illetve az élelmiszeripar követelményeinek (HACCP) megfelelve.
A szalagfüggöny és egyéb termék fajták megrendelések felvételét és pontos teljesítését biztos informatikai hálózatunk, valamint jól működő infrastruktúra támogatja. Az elkészült szalagfüggöny terméket képesek vagyunk az ország bármely pontjára két-három napon belül eljuttatni. 

A szalagfüggönyök felszerelésével energiát takaríthat meg, akár 40%-kal is csökkentheti a hőveszteséget.

Fűtött helyiségét nem engedi hamar kihűlni, hűtött helyiségét nem engedi hamar felmelegedni. Védelmet nyújt a huzat, por, hang ellen, továbbá a berepülő rovarok és madarak ellen. Áttetsző, víztiszta, lágy PVC anyagból készül, melynek élei lekerekítettek ezért átjárás során nem okoznak sérülést. Könnyen átjárható gyalogosan, kézikocsival vagy targoncával. Kisméretű ajtók lezárásától, hűtőpultok lezárásától, az ipari célú felhasználásig akár elhúzható kivitelben is kapható maximum 4500mm magasságig. Térelválasztóként is alkalmazható. Kisebb méretben műanyag felfüggesztéssel, nagyobb méretben rozsdamentes kampós felfüggesztéssel készül. Könnyen szerelhető és könnyen tisztítható. 

Alapkivitelben +50 oC és – 15oC között alkalmazható. Kapható fagyálló kivitelben is, mely +15 oC és – 50oC között alkalmazható.

 

Hőstop, hőstop függöny, hőstop szalagfüggöny